Betucker, locul III la Cupa Banca Transilvania

Bistrițeanul Robert Betucker s-a clasat pe locul al treilea la Turneul „Banca Transilvania Cup”, la tenis de câmp, turneu desfășurat la Cluj Napoca. La același turneu, la proba de dublu, perechea Darius Vermeșan, Robert Betucker a terminat competiția pe locul al treilea, pierzând în semifinale cu perechea Ciorcilă/Szekely, scor 6/4 6/2. Tot la proba de dublu, bistrițeanul Dan Dumitrașcu a făcut pereche cu Dragoș Madaraș din Deva, terminând tot pe locul al treilea. Sportivii Robert Betucker, Dan Dumitrașcu și Darius Vermeșan sunt legitimați la CS
Tennis ELP Bistrița și antrenați de Iulian Moga. La turneul de la Cluj-Napoca au participat peste 100 de jucători, fete si băieți, din peste 20 de orașe.

Alți trei sportivi bistrițeni, legitimați la Tennis ELP, au participat la un turneu de tenis de câmp la Oradea. Darius Vermeșan s-a clasat pe locul al trei-lea, în timp ce Max Horobeț a terminat pe locul doi la 12 ani, pierzând finala cu Rareș Mihuț din Oradea. La turneu a mai participat și bistrițeanca Alexandra Gabor.

 | 111 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On