Berni, o singură înfrângere în Puerto Rico! însă doar locul 5!

 

Bistrițeanca a jucat 6 partide în cea mai bună companie din lume și a pierdut doar 1. Din păcate, cel mai important, care a scos-o de pe tabloul principal

Bernadette Szocs a participat recent la o competiție ce a adunat spuma tenisului de masă mondial, la nivel de junioari. Global Junior Circuit Final 2011 s-a disputat la San Juan în Puerto Rico și a avut la start primii 16 jucători din anul 2011. Aceștia a fost împărțiți în 4 grupe și au jucat mai întâi fiecare cu fiecare. Bernadette a spulberat cu 4-1 și de două ori cu 4-0 două jucătoare coreene și una portugheză. Însă, pe tabloul principal a dat peste singaporeza  LI Isabelle Siyun, o mai veche cunoștință a bistrițencei, de care s-a împiedicat întotdeauna.

Berni a perdut cu 4-3 după 3-3 la seturi și a jucat pentru locurile 5-8. Unde a trecut de o egipteancă, 4-1 și de o altă jucătoare coreeană, tot cu 4-1. În total a jucat 6 meciuri, a pierdut unul singur și s-a clasat pe locul 5.

Marți dimineața, Bernadette a fost invitată la emisiunea lui Răzvan și Dani, unde a povestit ce s-a întâmplat la acest turneu.

sportulbistritean.ro

 

 | 285 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *