Berni, locul III la senioare, la numai 15 ani

Are doar 15 ani și mai poate evolua încă la junioare II. Nu are însă adversară prin-tre junioarele din România și face furori la toate competițiile internaționale. Bernadette Szocs, sportivă legitimată la CSM-LPS Bistrița și antrenată de Gheorghe Bozga și Marian Filipaș, a confirmat din nou forma excelentă în care se află. După victoria obținută în meciul naționalei cu Italia, Berni s-a întors cu medalii și de la Campionatul Național de la Arad.
La finalul competiției, bistri-țeanca s-a clasat pe poziția a treia a podiumului, la proba de simplu-feminin. Bronzul l-a obținut Bernadette Szocs și la dublu mixt, unde a făcut pere-che cu Ovidiu Ionescu de la CSM Buzău. Fratele său, Hu-nor Szocs, s-a clasat pe locul al treilea la dublu-masculin, făcând pereche cu Alexandru Cazacu (ACTT București).

Tot medalia de bronz a obținut-o și o altă sportivă legitimată la CSM-LPS Bis-trița, Valeria Borza, care în prezent evoluează în Franța, la Lille. Aceeași Vali Borza, fosta sportivă a lui Gheorghe Bozga, a completat vistieria de medalii ale Bistriței cu argintul de la proba de dublu-feminin, unde a făcut pereche cu Andreea Dodean de la ACS Tehnopres.

 | 99 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On