Berni, Hunor și Crișan, n-au trecut de primii 32 la mondialele de tenis de masă

 

Trei bistrițeni, Adrian Crișan, Hunor Szocs și Bernadette Szocs, au participat în această săptămână la Campionatele Mondiale de tenis de masă, competiție care se desfășoară la Rotterdam și la care participă peste 700 de sportivi. Cei trei sportivi fac parte din lotul României și din păcate, toți 3 au părăsit deja competiția. 
 
Crișan a pierdut între primii 64 cu germanul Zoltan Feyer, după ce a trecut de cehul Tosic Roko în proba de simplu. La dublu, alături de Andrei Filimon, a dat peste același neamț, care a făcut pereche cu Filus Ruwen, tot în aceeași fază a competiției. Mai sus cu o etapă, între primii 32, a ajuns la dublu mixt, alături de Dodean, dar au fost eliminați de o echipă japoneză.
 
Bernadette Szocs a jucat la simplu din calificări, în prima ei competiție majoră la senioare. Însă a pierdut în prima fază a tabloului principal, 2-4 cu o jucătoare din Singapore. La dublu mixt a ajuns în primii 32, alături de Ovidiu Ionescu, fiind eliminați de o pereche din Belarus. 
 
Hunor Szocs a fost primul care a părăsit competiția, încă din calificările la simplu. La dublu a ajuns în primii 64 alături de Ovidiu Ionescu.
 
După Campionatul Mondial, pentru Bernadette Szocs urmează o competiție internă importantă, Naționalele de juniori I, individual, de la Slatina. De la Bistrița vor mai participa: Andreea Roșca, Andreea Clapa, Cristian Moldovan, Bogdan Dombrea, Adrian Costea, Mircea Alexandru, Daniel Dan, Arina Sângeorzan. "Avem ca obiectiv să câștigăm cât mai multe medalii la aceste campionate naționale și ne punem mari speranțe în sportiva noastră numărul 1, Bernadette Szocs", a declarat antrenorul Emilian Bulbuc. 
 
Adrian Linca
 
 
 | 112 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *