Becleanul și sportul

 

Peisaj dezolant la Beclean, la meciul dintre Lechința și Romuli, care, apropo, trebuia să se desfășoare pe noua bază sportivă de la Lechința, după cum declara viceprimarul comunei. Discurs televizat de politician. Tot politician este și primarul din Beclean, Nicolae Moldovan. Pesedist de marcă, Moldovan a fost declarat "Primarul anului" în 2008, trofeu cu care se laudă pe blogul personal, scriind deasupra pozei "Au zis ei, nu eu".

Văzând starea în care se află baza sportivă de la Beclean, nu putem să nu zicem noi că e rușinos ce se întâmplă. E rușinos ca un oraș ca Beclean, care cheltuie anual sute de milioane pe tot felul de evenimente, pe concerte cu mici și bere, să nu aibă o echipă de Liga a IV-a și, mai mult, să lase în paragină una dintre cele mai bune baze sportive pe care le-a avut județul.

E rușinos să mergi în orașul cu cel mai mare steag al României, care s-a rupt între timp și să vezi la tot pasul pancarte de promovare turistică, dar să asiști la un meci de fotbal de pe tribunele rupte și ruginite, rămășițele a ceva ce au construit alții și cei de acum nu mai pot întreține. Motivele pentru care primarul a uitat de terenul din Beclean, ales cu o majoritate covârșitoare, sunt probabil obiective, fiind greu de crezut că a făcut-o din rea-voință. Dar să ai bani pentru a aduce tot felul de pițipoance care să cânte la Zilele Orașului și să n-ai bani să întreții un teren de fotbal într-un oraș precum Becleanul e cel puțin inacceptabil.

Augustin Danci

 

 

 

 

 

 

 

 | 625 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *