Bawab și Ciprian Petre duc Mediașul lui Horoba în playoff-ul Europa League (Video)

Foștii jucători ai Gloriei, Thaer Bawab și Ciprian Petre, au fost eroi în această seară la Mediaș, în manșa a doua cu Mainz, din Europa League. Iordanianul a marcat golul egalării în repriza secundă, cu capul din centrarea lui Petre, după ce nemții au condus la pauză cu 1-0. Cu golul lui Bawab, Gaz Metan s-a dus în prelungiri, după același scor, 1-1 în prima manșă din Germania.

Scorul a rămas neschimbat după reprizele de prelungiri și departajarea s-a făcut la 11.m. Ciprian Petre a marcat fără probleme a treia lovitură, iar Bawab a marcat ultimul gol, cel care a îngenunchiat definitiv echipa clasată pe 5 în Bundesliga.

Bawab e internațional iordanian și a ajuns la Bistrița în urma unui trial, în vara anului 2010, pe când Gloria era antrenată de Laurențiu Reghecampf. După ce a evoluat doar în șapte partide, pe final, fiind trimis mai mult la echipa a doua a Gloriei, a ajuns într-un timp foarte scurt titular la Gaz Metan Mediaș, echipă aflată pe locul cinci în Liga I. Un rol decisiv în ascensiunea rapidă a jucătorului l-au avut Mihail Elian Ulsamer și Călin Farcaș, cei doi bistrițeni care dețin drepturile jucătorului.

Vezi aici povestea iordanianului despre care cei doi bistrițeni spun că va ajunge la 1 milion de euro.

sportulbistritean.ro

 

 | 223 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *