„Bătrânii” lui Albuț și Sănmărtean, mai tari ca „tinerii” lui Anton și Peteleu!

 

Începutul acestui an i-a adus pe majoritatea fotbaliștilor aflați în vacanță la câte o mișcare pe baza sportivă Raoul. Văzându-i la joc pe foștii și actualii jucători ai Gloriei, lui Raoul Borșoș, administratorul bazei și în același timp prietenul generației tinere, i-a venit idea de a-i provoca pe cei din generația anilor 80 la un meci.

Pentru “bătrâni”, Viorel Blând și Alin Chibulcutean i-au convocat pe: Lucian Sânmărtean, Călin Albuț (care a evoluat ca jucător de câmp), Cătălin Bucur, Răzvan Radu, Florin Å¢ârcă, Claudiu Borodi și Liviu Pop, în timp ce în echipa „tinerilor” au evoluat Paul Anton, Andrei Peteleu, Florin Fizeșan, Ionuț Hlinca, Cristian Ploscar, Cătălin Moloca, Doru Chifa, Raoul Borșoș, Alex Rus și Lucian Andrieș.

A fost un joc frumos în care ambele echipe și-au dorit victoria, s-a jucat serios, „tinerii” vrând să demonstreze că sunt pe val, iar adversarii lor să arate că nu degeaba au atâția ani de fotbal în spate. Victoria a revenit „bătrânilor” cu 7-5 după un joc în care experiența și-a spus cuvântul, învingătorii conducând tot timpul pe tabela de marcaj. Marcatori: Răzvan Radu(4 goluri), Călin Albuț(2) și Florin Å¢ârcă pentru învingători, respectiv Ionuț Hlinca, Andrei Peteleu, Doru Chifa, Cristian Ploscar și Alex Rus prntru învinși.

Călin Albuț, jucător Rapid București:”Astăzi am făcut ultima mișcare cu foștii colegi, mâine voi pleca la București pentru a începe pregătirea pentru returul campionatului, sper să se rezolve cât mai repede problemele de la club pentru a ne pregăti în liniște. Mi-a făcut mare plăcere să mă reântâlnesc cu foștii mei colegi, sper să ne întâlnim și în vară și să mai încingem câte o miuță pe acest teren foarte bun”.

Anton Paul, jucător Pandurii Târgu-Jiu:”Mă bucur că am jucat o ultimă miuță înainte să  plec la noua mea echipă, cu atât mai mult cu cât am jucat împotriva celor care au fost idolii mei din copilărie. Astăzi am pierdut dar sper ca în vară să reușim să ne luăm revanșa”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 381 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *