Baschet: For-You Bistrița, o nouă înfrângere în campionat. U Mobitelco 2 Cluj ”“ For You 83-40

Duminică, 2 noiembrie jucătorii de la For You Bistrița s-au deplasat la Cluj pentru a juca un nou joc contând pentru Campionatului Național de baschet, Liga I, masculin. Bistrițenii au întâlnit echipa a doua a celor de la U Mobitelco Cluj în fața căreia a pierdut cu scorul de 40-83, într-o partidă în care au ținut pasul cu mult mai experimentații lor adversari doar două sferturi. Gazdele au câștigat clar primul sfert cu 23-4, sfertul doi s-a terminat la egalitate, scor 18-18, sfertul trei a fost la discreția gazdelor, scor 26-4, pentru ca ultimul sfert să fie câștigat de gazde, la limită, cu 16-14.

 Pentru bistrițeni au evoluat: Adrian Rubinger-3 puncte,  Andrei Rubinger-2, Mircea Batin-12, Vlad Botha, Dan Zărnescu-7, Horea Toniuc-4, Daniel Știr, Bogdan Bârsan-12, Mihai Vodă.

Dan Zărnescu, antrenor For-You Bistrița:”Deși am aliniat pentru prima dată în campionat aproape tot lotul complet, nu am avut nici o șansă în fața unei echipe care a folosit jucători care joacă frecvent în super ligă: Crăciun, Racovițan, Foale. Am făcut multe greșeli personale atât în apărare cât și în atac și gazdele au profitat din plin de greșelile noastre. Trăgând linie la finalul turului sunt mulțumit că printr-un efort colectiv, financiar, logistic și sportiv, am reușit să facem față compeției, reușind să jucăm facem jocuri bune pentru nivelul nostru”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 441 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *