Baschet: For You Bistrița, la 10 minute de o mare performanță! Locul 2 la un turneu tare la Cluj!

Dacă anul trecut la acest turneu clubul bistrițean obținea un loc 3 la minibaschet băieți și un loc 5 la babybaschet fete, anul acesta echipa de fete antrenată de Marcel Fărcaș a avut o evoluție excelentă, fiind învinsă doar de vicecampioanele naționale de la Reghin.

Desfășurat la grupa de vârstâ sub 12 ani, turneul de la Cluj a avut 7 echipe la start, care au jucat in sistem fiecare cu fiecare, pe perioada a trei zile. Cu victorii pe linie, 23 – 12 cu BC Heroes, 27 – 25 cu For You Cluj I, 40 – 18 cu For You Cluj II, 43 – 20 cu Speranța, 28 – 8 cu Dinamic, fetele pregatite de Marcel Fărcas au fost foarte aproape de a câștiga competiția, dar ultimul sfert jucat cu Ceușeanu Reghin a schimbat clasamentul. Reghinul a întors rezultatul, 37 – 28, dar peste toate rămâne evoluția fantastică a bistrițencelor, care cu acest loc doi continuă seria rezultatelor pozitive.

Iată și lotul folosit în deplasarea de la Cluj: Diana Mîrza, Emanuela Harosa, Veronica Harosa, Daria Arjoca, Bianca Èšărmure, Miruna Căilean, Anda Chiorean, Karina Irini.

sportulbistritean.ro

 | 749 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *