Baschet: For-You Bistrița a jucat primul turneu și în Campionatul Național de juniori

Sâmbătă și duminică s-au disputat la Baia Mare partidele contând pentru prima etapă a  Campionatului Național de juniori U15, competiție la care participă și bistrițenii de la For You Bistrița, care au fost repartizați în seria C, alături de CS Mureșul Tg. Mureș, BC Olimpic Baia Mare și U Mobitelco 2 Cluj.

Jucătorii pregătiți de Dan Zărnescu și Marcel Farcaș au câștigat 66-60 cu U Mobitelco 2 și au pierdut 61-95 cu Mureșul Tg. Mureș și 43-85 cu Olimpic Baia Mare. Lotul deplasat la Baia Mare: Răzvan Glodea, Paul Bucur, Denis Păcurar, Tudor Mureșan, Mihai Bavița, Dan Bandalac, Vlad Birtaș, Alexandru Pupeze, Darius Deac, Dan Pop, Paul Murgu, Sebastian Grama, Cristian Lehaci, Robert Magda, Paul Sîngeorzan.

Dan Zărnescu, antrenor For-You Bistrița:”Am început bine turneul, dar din păcate în primul joc s-a accidentat Denis Păcurar, cel mai bun jucător al nostru și următoarele două jocuri le-am pierdut. Având în vedere că am fost cea mai tânără echipă sunt mulțumit de evoluția jucătorilor și sperăm că la al doilea turneu care se va disputa la Bistrița să obținem rezultate mai bune”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 501 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *