Bârgăul învinge liderul cu 2-0: Neputința Livezile

Heniu Prundu Bârgăului a învins liderul Ligii a IV-a, cu scorul categoric de 2-0, provocând surpriza etapei. Chifa și Horga au fost călăii celor de la Livezile.

 

Liderul începe în forță meciul și Precup are șansa să deschidă scorul în minutul 2, când reia periculos cu capul, dar portarul Nalați respinge. Forcingul continuă și Mândrean mai creează o ocazie mare de gol, dar Sighiartău nu ajunge la o minge centrată în fața porții. Ocaziile se răzbună iar cei care deschid scorul sunt oaspeții: în minutul 29, George Ruscău recuperează o minge pe dreapta, centrează în fața porții, de unde Chifa, nemarcat, îl execută pe Voivod (0-1). Replica gazdelor vine la faza imediat următoare, dar Hâlmu ratează incredibil, din șase metri. Nici Conon nu este mai inspirat, acesta finalizând cu șut o nouă acțiune de atac, dar Nalați e în zi de grație și Bârgăul intră la pauză cu avantaj minim.

 

La reluare, Voința Livezile continuă să atace. Coșneac se descurcă bine cu mingea la centrul terenului, reușește câteva pase bune în adâncime, dar atacanții liderului sunt în zi proastă. Mândrean își trece și el numele în rândul „ratangiilor” și nu reușește să-l învingă pe eroul Nalați. Dosan mută extrem de inspirat și Horga dă lovitura de grație în minutul 70, când îl învinge pe Voivod cu un șut la colțul scurt, după o pătrundere pe stânga a lui Chifa. 0-2 și Voința Livezile nu mai are forța și nici ambiția să revină.

 

Finalul aduce fulgere și o rafală de ploaie la Dumitra. Liderul pierde cu 2-0 un meci în care s-a jucat cu ocaziile în fața unor adversari care-au arătat eficiență de lunetiști la finalizare.

 

Voința Livezile: Voivod; Budecan, Precup, Diudea, Bugnar, Mândrean, Hâlmu, Rus, Conon, Coșneac, Sighiartău. Au mai jucat: Iacob, Celsie

 

Heniu Prundu Bârgăului: Nalați; Poenar, Rogna, Ruscău, Muscar, Anton, A. Moldovan, Vasilichi, Olteanu, Chifa, Ciurea. Au mai jucat: Horga, Surcel, Alex Rus, Matei

 

Arbitri: Ciobănică; P. Tămaș, Caizer. Observator: D. Valer

 

 

Augustin Danci


 | 261 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *