Bârgăuani în „progres”

Echipa din Pr. Bârgăului a forțat atât cât era nevoie pentru a-și apropria victoria. Totuși, în repriza secundă, bârgăuanii au avut ceva emoții, gazdele din Jelna, ”înghesuindu-i” puțin.

Meci cu ambiții și orgolii mari la Jelna. Avântul de luptă a fost dat tocmai de primarul cu 4 echipe în județ, Florin Simionca, transformat în crainic al stadionului. Primele lui cuvinte au fost: „Rugăm oaspeții din Bârgău să ne lase astăzi să câștigăm”. Acest lucru i-a amuzat pe cei din conducerea clubului oaspete, iar pe jucători se pare că i-a întărâtat, George Ruscău rezolvând meciul în doar 6 minute, prin două acțiuni pe banda dreaptă. Fundașul Goia l-a scăpat de două ori pe Ruscău, decisiv însă, atât pentru oaspeți, cât și pentru el, antrenorul Buzan înlocuindu-l imediat după aceste faze. Progresul Jelna a revenit în joc, după ce Bâzdâră a reluat din careu o minge venită din corner, iar înainte de pauză Tomoroga de la Pr. Bârgăului a nimerit bara porții. Repriza a doua s-a remarcat mai mult prin durități, jucătorii având multe polițe de plătit, însă la capitolul ocazii mari de gol s-au evidențiat Cotuț – pentru gazde și Halostă – pentru oaspeți. Bârgăuanii au tremurat pe final, mai ales după ce arbitrul Tămaș a arătat 5 minute de prelungire, și au izbucnit în urale când le-a șuierat în urechi fluierul de final. Heniu rămâne în continuare pe locul 2, la golaveraj în spatele Progresului Năsăud și așteaptă cu încredere meciul direct.


Mi-e rușine de rezultatul final. Avem o bază sportivă minunată, însă jucătorii mă
dezamăgesc de la meci la meci. Acum am scăpat de meciurile grele și cred că ar fi cazul să urcăm în clasament.

Florin Simionca, primar Budacu de Jos


Am avut emoții, dar cred că am meritat să câștigăm. Rezultatul este mai important și punctele obținute. Dacă vom câștiga în toate meciurile la limită, suntem campioni.

Doru Pop, antrenor-jucător Heniu Pr.-Bârgăului

(caseta meciului, în ziarul ”Sportul bistrițean” din 15 APR 08)

 | 72 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On