Bârgăuancele, victorie de ziua antrenorului. Heniu Prundu Bârgăului ”“ Armonia Dolhești 4-0 (2-0)

 Etapa a 7-a a Campionatul Național al ligii a I-a, feminin, seria Nord, a programat pe terenul Bârgău Arena, întâlnirea dintre Heniu Prundu Bârgăului, ocupanta locului doi în clasament, la egalitate de puncte cu liderul Vasas Odorhei, departajarea fiind făcută la golaveraj și Armonia Dolhești, echipă clasată pe locul 5 în clasament, moldovencele fiind echipa care a eliminat echipa din Prundu Bârgăului, la penalty-uri din Cupa României.

Avertizate de pățania din jocul de cupă când au fost eliminate deși porneau ca și favorite, bârgăuancele s-au instalat încă din primul  minut în terenul advers și au deschis scorul în minutul 12 când Rognean trimite un lob peste portărița oaspetelor. În continuare gazdele forțează desprinderea pe tabelă și marchează golul doi prin Câmpan care urmărește și trimite în poartă o minge sărită peste portar, scorul devenind 2-0 în minutul 31. După pauză tot bârgăuancele conduc ostilitățile pe teren ratând cu seninătate câteva ocazii mari de gol prin Peride, Å¢egle, Rognean.

În minutul 63 gazdele marchează golul trei prin Rognean  care trimite sub bară de la 20 metri, pentru ca scorul final să fie stabilit de Å¢egle care marchează în minutul 82. A fost o partidă la discreția gazdelor, în care oaspetele au reușit de foarte puține ori să construiască ceva în jumătatea gazdelor, partidă la finalul căreia fetele și spectatorii prezenți la joc i-au cântat ”la mulți ani” antrenorului Călin Svoboda, oferindu-i un tort simolizând un teren de fotbal.

 Lotul folosit de antrenorii Călin Svoboda și George Ruscău Jr: Ana Mateșan, Georgiana Nistor, Tabita Silași, Dana Å¢arcă, Voichița Rus, Ioana Bechet, Cristina Peride , Crina Câmpan, Adina Rognean , Rodica Å¢egle, Alexandra Blaga. Au mai jucat: Adelina Vereș, Elena Ștef, Corina Pop, Ioana Tisa, Ileana Badiu.

Călin Svoboda, antrenor:”Un joc destul de tensionat de care ne-a fost puțin frică după eliminarea din cupă. Fetele au avut o mare dorință de revanșă, au respectat tot ceea ce le-am cerut la ședința tehnică, iar oaspetele nu și-au creat practic nici o ocazie de gol. Am obținut o victorie clară și meritată, după un joc bun făcut de fete,  felicit fetele pentru dăruirea de care au dat dovadă și pentru atitudinea avută în această partidă”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 252 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *