Bârgăuancele, debut cu dreptul în Superliga Națională: Heniu Prundu Bârgăului ”“ CFR Timișoara 3-0

Duminică, s-a dat startul ediției 2014-2015 a campionatului superligii naționale feminine, competiție la care Heniu Prundu Bârgăului, reprezentanta județului nostru, a jucat pe Bârgău Arena împotriva celor de la CFR Timișoara, echipă care a ocupat locul 4 în ediția precedent a superligii naționale.

După un joc bun, controlat în special în repriza a doua, bârgăuancele au reușit o victorie meritată, reușind astfel să debuteze cu dreptul în superliga națională feminină.

După o primă repriză mai echilibrată, încheiată cu un scor alb, bârgăuancele s-au dezlănțuit după pauză, reușind să marcheze trei goluri. În minutul 53 Rognean deschide scorul, profitând de o respingere greșită a portarului oaspetelor, pentru ca zece minute mai târziu Stroia să execute bine o lovitură liberă, portărița oaspetelor respinge mingea în bară, iar Roșu, pe fază, o trimite în poartă ducând scorul la 2-0. Scorul final a fost stabilit de Lauruc care a finalizat din interiorul careului o acțiune colectivă de atac.

Lotul folosit de  staff-ul tehnic format din Dănuț Dosan, director tehnic, Călin Svoboda, antrenor principal și George Ruscău jr., antrenor secund: Mirela Abălașei, Ana Maria Roșu, Carla Popescu, Cristina Pop, Elena Mirică, Katalin Filler, Loredana Cosma, Ioana Stroia, Adina Rognean, Andreea Ceaușu, Andreea Lauruc. Au mai jucat: Lenuța Șteff, Lavinia Coman, Dana Răzvanță, Corina Pop.

Sportulbistritean.ro  

 | 200 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *