Bârgăuancele bat tot ”žca la fasole” ! Sunt campioane de toamnă, după 9-1 acasă!

Heniu Prundu Bârgăului a câștigat cu 9-1 în fața echipei SC Măgura Bacău, în ultima etapă din acest an, a 10-a din Divizia A de fotbal feminin.

Bârgăuancele au dominat clar întâlnirea și au marcat prin Å¢egle (4), Câmpan (2), Rus (1), Rognean(1), plus un autogol marcat de adversare. Echipa antrenată de Călin Svoboda s-a distanțat la 4 puncte de urmăritoarea ei în clasament, Vasas Odorhei, care s-a împiedicat la Olimpia Cluj în aceast etapă. Heniu conduce în clasament și are prima șansă la promovarea în prima ligă. Accesul pe prima scenă a fotbalului feminin românesc se va face după un play-off, la care participă în primăvară primele 4 echipe din cele 7 care alcătuiesc seria.

În partida cu SCM Bacău, au evoluat:  Mateșan, Nistor, Å¢arcă, Silași, Rus, Răzvanță, Peride, Pop, Câmpan, Å¢egle, Blaga. Au mai intrat: Ștteff, Clapa, Vereș, Rognean, Palage

Am mai jucat două etape din retur fără ca federația să ne spună de la început că așa va fi. N-am avut buget pentru aceste etape, dar ne-am descurcat. Avem prima șansă la promovare și cred că nu o vom rat. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de echipă în această toamnă”, ne-a declarat antrenorul Călin Svoboda.

Adrian Linca

 | 886 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *