Baraj pentru liga a treia: Parte-n parte! Dumitra rămâne în cărți pentru promovare!

ACS Dumitra s-a bătut de la egal la egal cu campioana județului Suceava, Bucovina Rădăuți, în prima manșă a barajului de promovare în Liga a treia, scor 0-0.

Peste 700 de spectatori au umplut incomoda tribună de la Dumitra și gardurile din jurul terenului pentru acest prim meci cu echipa fostului stelist Daniel Bălan. O echipă foarte bine clădită și corect așezată în teren, muncitoare și disciplinată. Care a început destul de tare partida, într-un ritm în era greu de crezut că Dumitra va face față.

Însă, după ce au scăpat din două-trei situații în care puteau primi gol, jucătorii conduși excelent din teren de Sergiu Costin au dominat partida, însă fără gol marcat.

Toată lumea se aștepta ca Dumitra să fie cea care va termina prima benzina, însă n-a fost deloc așa. Dimpotrivă, moldovenii s-au cam sufocat pe final, un final cu gazdele în atac. Alex Cilean a avut golul victoriei în picior (VEZI VIDEO) cu un minut înainte de final, însă a forțat un penalty, neacordat de arbitrul maramureșean al întâlnirii.

Promovarea rămâne, așadar, deschisă pentru meciul retur, într-o dublă manșă care seamănă cu cea de anul trecut, când mulți dintre dumitrenii de azi jucau la FC Bistrița și au reușit să promoveze la Fălticeni, cu 1-1, după 0-0 acasă.

ACS Dumitra:  Uilean, Mândrean, Ștefănuț, Chibulcutean, C. Pop, Rebrișorean, Costin, C. Pop, C. Bucur, Coșneac, Cilean. Au mai intrat Hazbei si Burduhos. 

 | 729 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *