Baraj pentru liga a 3-a, Feldru ”“ Frătăuții Noi 1-3: Fără tragere de inimă!

Prosomeș Feldru a pierdut barajul de promovare în Liga a 3-a, după o înfrângere în fața reprezentantei județului Suceava, Bucovina Frătăuții Noi, 1-3. Jucătorii lui Sergiu Mândrean nu au avut nici o motivație pentru victorie, după ce susținătorul echipei, fostul primar Ștefan Sângeorzan, a anunțat că echipa nu are resurse financiare pentru a juca în Divizia C.

Moldovenii au condus cu 2-0 la pauză, prin două greșeli în apărarea someșenilor și au făcut 3-0 la începutul părții secunde. Prosomeș a marcat golul de onoaret în minutul 88 prin Lari.

Din echipa lui Sergiu Mândrean au lipsit portarul Nalați – suspendat, Haliță, Gavriloaie – accidentați, iar Horga a părăsit terenul de joc în minutul 10, după o lovitură în urma căreia nu a mai putut continua.

Paradoxal, această înfrângere îi retrogradează pe feldrihani doar în Liga a 4-a, în timp ce, o victorie urmată de neparticiparea în Liga a 3-a, i-ar fi trimis direct în Liga a 5-a, conform regulamentelor AJF.

„A fost o echipă de bătut dacă meciul s-ar fi desfășurat în altă conjunctură pentru noi. Așa, n-am avut nici o motivație și asta s-a văzut clar în teren”, spune Ștefan Sângeorzan, care va rămâne în fruntea echipei și fără funcția de primar.

Prosomeș: S. Sângeorzan, Mândrean, Clapa, Bălan, Celsie, Iușan, Tomoioagă, Coșneac, Horga, Fodor, Albuț. Au mai intrat: A. Sângeorzan, Lari, Morozan, Săsărman.

sportulbistritean.ro

 | 277 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *