Banca tehnică a Gloriei: Coroian – director tehnic, Negrean – antrenor principal

 

Astăzi a avut loc conferința de presă organizată de Gloria Bistrița, pentru prezentarea staff-ului tehnic pentru sezonul viitor. La eveniment au participat Vasile Urs, administratorul judiciar, Alexandru Hatfaludi, președintele clubului, Cristian Coroian și Sandu Negrean. Vasile Urs a prezentat staff-ul tehinic care va conduce destinele clubului în liga a doua: Cristian Coroian, director tehnic, Sandu Negrean, antrenor principal, urmând ca zilele următoare staff-ul să fie completat cu un preparator fizic și antrenorii care vor pregăti echipa a doua. În continuare, Vasile Urs a prezentat obiectivele celor două echipe de seniori: promovarea în prima ligă pentru prima echipă și promovarea din liga a patra în liga a treia a echipei a doua, care va fi înscrisă în campionatul județean al ligii a patra. S-a prezentat programul primei echipe, program care va debuta cu un trial, începând de mâine, ora 18,00 și până duminică. Reunirea lotului se va face pe 14 iulie, va urma un stagiu de pregătire la Bistrița, apoi un al doilea stagiu de pregătire și jocuri în Austria, urmat de jocuri de pregătire până pe 7 septembrie când se va relua campionatul ligii a doua.

Cristian Coroian: „Avem o misiune extrem de grea, dar mie mi-au plăcut întotdeauna provocările, așa că am acceptat propunerea. Ne dorim să obținem din nou promovarea în prima ligă”.

Sandu Negrean: „Conducerea clubului a apreciat munca pe care am depus-o aici, atât ca jucători, cât și ca antrenori secunzi și ne-a oferit o șansă, pe care sperăm s-o fructificăm. Obiectivul nostru este promovarea, un obiectiv care sunt sigur că poate fi realizat”.

Vasile Urs a mai dat asigurări că există asigurat bugetul pentru realizarea obiectivului propus, banii urmând să vină după soluționarea litigiului cu clubul Metalurg Donetsk în privința jucătorului Moraes, clubul ucrainean urmând să-i plătească Gloriei suma de 700 de mii de euro. De asemenea, se intenționează preluarea prin vânzare a stadionului de către Primăria Bistrița, sume la care se vor adăuga cele obținute din contracte de publicitate și sponsorizare cu diverse firme.

Referindu-se la mutarea personalului din sediul clubului, Urs a explicat că acest lucru s-a făcut din considerente financiare ce privesc reducerea cheltuielilor, iar după ce clădirea va fi supusă unei expertize, se preconizează să fie destinată amenajării unui local select, care să aducă câștiguri clubului.

În ceea ce privește lotul cu care Gloria va aborda campionatul ligii a doua, el va fi format din majoritatea jucătorilor care au evoluat în prima ligă, lot care va fi completat cu jucători selectați la trial. Există incertitudini în ceea ce privește jucătorii străini Kanon, Mor și Cubilla care, deși se află încă sub contract cu Gloria, nu au primit autorizațiile de muncă de la Inspectoratul General de Stat pentru Emigrări, clubul depunând o contestație în acest sens.

Programul trialului, care se va desfășura pe terenul principal din complexul Jean Pădureanu:

–          Joi, ora 18,00 joc

–          Vineri ora 10,00 antrenament

–          Vineri ora 18,00 joc

–          Sămbătă ora 10,00 antrenament

–          Duminică ora 10,00 joc

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 563 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *