Băieții au câștigat tot în etapa de Superligă

Tenismenii de la CSM-LPS au participat la cea de-a treia etapă de Superligă pe echipe, competiție ce s-a desfășurat la București. Echipa bistrițenilor, formată din Mihai Șargu, Hunor Szocs, George Dincă și Bogdan Pugna au câștigat toate meciurile. Aceștia au bătut cu 9-2 pe ACTT 2 București, 9-6 cu LPS Slatina și 9-5 cu Câmpulungul. Din echipa Bistriței, Hunor Szocs a câștigat 9 partide, Șargu a obținut 8 victorii, Dincă 4 victorii și Pugna două victorii.

Și fetele au jucat etapă de Superligă, reușind să bată Slatina cu 9-1, Galațiul cu 9-2 și a pierdut cu 9-2 cu Constanța. Din echipa fetelor au făcut parte Bernadette Szocs, Codruța Dranca, Karina Șerban, Larisa Magyarasi și Andreea Roșca. În urma celei de-a treia etape de Superligă, ambele echipe de tenis de masă ale Bistriței au asigurată participarea din retur, în grupa valorică 1-4.

Bistrița este reprezentată și de patru jucători care evoluează la CSS Dej. Este vorba de Răzvan Gălățean, Rareș Gălățean, Dan Daniel și Kiss Robert. Aceștia au jucat o etapă de Divizia A, reușind două victorii, cu Arad și Zalău și o înfrângere cu echipa din Craiova.

 | 119 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On