Aventura Park, un fâs foarte scump! Uite poze cu parcul recepționat în secret în vârful pârtiei bistrițene!

Astăzi, în secret, după cum spune o parte a presei, s-a recepționat acest spațiu, cu o denumire cam pompoasă. Aventura Park e de fapt un spațiu de joacă în vârful pârtiei, care a costat foarte mult și care va avea prețuri mari de utilizare.

Aproape 27 de mii de euro a costat Aventura Park, din vârful pârtiei Cocoș. Sportulbistritean.ro a fotografiat astăzi acest parc și vă oferă poze în exclusivitate.

 

 

Un perimetru de nici 50 de ari, chiar deasupra stației de sosire a telescaunului, a fost îngrădit cu plasă de protecție care se fixează de obicei pe marginea pârtiilor. Și în interior a fost montat un traseu pentru copii, două panouri de cățărare și două tiroliene, toate în genul celor din Schulerwald.

O persoană va plăti un abonament de 70 de lei (50 de lei copiii), în care e inclusă urcarea cu telescaunul și accesul în acest perimetru. Sau, 30 de lei (20 de lei copilul) numai pentru această atracție. O urcare cu telescaunul e 15 lei în această perioadă a anului (10 lei de copil) .

Cu alte cuvinte, o familie cu doi copii ar trebui să scoată din buzunar 50 de lei pentru telescaun și 40 de lei ca cei doi copii să intre în spațiul de joacă. Adică 90 de lei ar costa o distracție de două ore, după prețurile votate în Consiliul Local.

98.000 de lei au fost destinați pentru Aventura Park, plus 20.000 de lei pentru cele două panouri de cățărare.

Deocamdată, nu s-au instalat suporți pentru biciclete pe telescaun și nici nu au fost amenajate în vreun fel traseele de bicicletă.

„Parcul este aproape finalizat. Mai sunt niște elemente birocratice și câteva elemente practice de realizat acolo. Din păcate, dimensiunea arborilor nu ne-a permis să facem acolo tot ce ne-am propus. Eu cred că de Târgul Mare al Bistriței vom deschide Parcul Aventura”, a declarat zilele trecute primarul Ovidiu Crețu, în cadrul unei emisiuni televizate de la As Tv.

 

 | 5.237 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Ce tampenie sa faci loc de joaca pentru copii in varful dealului, la 7 km, cand ai ditamai Padurea Codrisor la doi pasi de centru. Pe asta o sa-l inaugureze la iarna iar pista de bicilete peste alte multe ierni.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *