Aventura bistrițenilor la Universiadă s-a încheiat! La haltere, cel mai bun rezultat!

Ediția 2013 a Jocurilor Mondiale Universitare se desfășoară în aceste zile la Kazan, în Rusia. Este cea de-a 27-a ediție a Universiadei de vară, la care România a participat cu un  număr de 103 sportivi care au concurat în 12 discipline. Pentru  delegația României, la  această ediție a competiției, au concurat și patru sportivi bistrițeni: Marius Berbecar și Cristian Bățagă în proba de gimnastică artistică, Gabriel Sâncrăian la haltere și atletul Adrian Trifan.

Dintre cei patru sportivi cea mai bună performanță a fost realizată de halterofilul Gabriel Sâncrăian care a terminat pe locul patru la categoria 85 kg.  Echipa națională masculină de gimnastică a României, cu Marius Berbecar și Cristian Bățagă în componență a terminat competiția pe poziția a șaptea, în timp ce Cristian Bâțagă a terminat pe 21 la individual compus, nici unul dintre cei doi bistrițeni n-au prins vreo finală pe aparate.

Adrian Trifan a participat în proba de 5000 metri, dar n-a prins finala, el terminând al 10-lea în una din cele două serii preliminare.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 284 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *