Avem șef la fotbal? Negocieri cu fratele unui jucător de legendă al Gloriei!

Conform surselor apropiate clubului bistrițean, la această oră, conducătorii Gloriei se află în pline negocieri cu Ioan Mironaș, în vederea preluării de către acesta a conducerii departamentului de fotbal, din punct de vedere managerial.

În vârstă de 64 de ani, Ioan Mironaș, fratele lui Simion Mironaș, una din legendele Gloriei Bistrița din perioada prolifică a grupării bistrițene pe prima scenă fotbalistică a României, și-a început activitatea fotbalistică din postura de jucător, activând la formațiile Forestar Tarcău, Cimentul Bicaz și Ceahlăul Piatra-Neamț, de la ultima retrăgându-se din activitatea de fotbalist în anul 1992.

A ocupat ulterior funcții executive în cardul unor cluburi precum Ceahlăul Piatra-Neamț și Mostiştea Ulmu, cu ultima reușind o promovare din Liga a 4-a în Liga a 3-a, ratând calificarea mai departe în Liga a 2-a după un baraj pierdut în fața CSA Steaua.

Totodată, Ioan Mironaș a activat o bună perioadă de timp ca și observator în cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Tiberiu Titieni

 | 1.387 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Carevasăzică abia ce am scăpat de nulitatea Băbuțan că ne pricopsim cu un ilustru anonim care se recomandă că e fratele lui cutare. Oare când o să se dezbare Radu Moldovan de obiceiul de a se înconjura de incompetenți și pupincuriști. Cimentul Bicaz și Mostiștea Ulmu… la FEPA 74 Bârlad n-a fost? Nu sunteți zdraveni la cap.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *