Avădanei se bate pentru „Cupa Hagi”

Arsenal Bistrița, echipă antrenată de Petrică Avădanei, participă, în aceste zile, la faza națională a Cupei „Gheorghe Hagi” la fotbal. Competiția se desfășoară la Constanța și participă cele mai bune 16 echipe de copii născuți în 1997 din întreaga țară. Arsenal Bistrița va juca în grupă cu Școala de Fotbal „Gică Popescu”, Petrolul Ploiești și Kinder Târgu-Mureș. În grupe se joacă fiecare cu fiecare, iar la final primele două echipe din fiecare grupă se califică mai departe. Finala se va disputa în data de 1 iunie și va fi transmisă de GSP Tv, cu începere de la ora 10.30 și comentată de fostul internațional
Gheorghe Hagi.

Lotul echipei Arsenal Bistrița este format din jucătorii: Daniel Borș, Gabriel Morar, Vlăduț Pocol, Paul Stupinean, Daniel Roman, Unul Rafktan, Darius Diaconu, Simi Manciu, Cozan Cristian, Cristian Măgerușan, Radu Burdeț, Adrian Botiș, Flaviu Hordoan și Sergiu Bumbu.

„Din ce am văzut, sunt echipe foarte bune. Am văzut meciuri foarte spectaculoase, cu echipe foarte bune, care au avantajul că se pregătesc tot timpul pe suprafețe de iarbă. Oricum, noi suntem mulțumiți că am ajuns până aici și sper să avem evoluții bune. O clasare în primele opt echipe ar fi onorabilă pentru noi”, a declarat Petrică Avădanei.

”Cupa Hagi” este al doilea proiect al Fundației „Georghe Hagi”, fiind organizat cu sprijinul agenției All 4 Sports & Entertainment. Din sezonul 2008/2009, „Cupa Hagi” a fost inclusă în calendarul competițional al Federației Române de Fotbal. La această întrecere participă copiii născuți după 1 ianuarie 1997 și mai tineri.

 | 342 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On