Aurelian Băbuțan și FCM Târgu Mureș, pe ultima linie dreaptă

FC Târgu Mureș s-a impus cu 3-1 în derby-ul etapei din Liga secundă, seria a doua. Fostul jucător al Gloriei, Dan Roman, a reușit dubla, des-chizând scorul în minutul 30. Tot Roman a marcat pentru 3-0, cu un lob peste goalkeeperul advers. Golul al doilea a fost marcat de Vancea, după o pasă venită de la Vagner, și el fost jucător al Bistriței. Cu această victorie, echipa lui Aurelian Băbuțan ajunge la 57 de puncte, este situată pe locul trei și va juca etapa viitoare la „U” Cluj, echipă care ocupă locul doi.

„Eu știu foarte bine cât de mult își doresc băieții promovarea, știu că sunt oameni de caracter. Cu UTA am avut o imensă bucurie. De când sunt în fotbal nu am mai avut niciodată o satisfacție atât de mare ca cea de astăzi. Nici nu-mi găsesc cuvintele prin care să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la această victorie. Conducerea, staful tehnic și jucătorii
și-au făcut datoria. Marea mea satisfacție a venit însă de la atmosfera pe care am avut-o în tribune. Sincer, la un moment dat mi-au dat și lacrimile de bucurie” a declarat Aurelian Babuțan, directorul general de la FCM Târgu Mureș.

 | 129 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On