Au inceput pregatirile pentru cea mai tare competiție de street dance între școli: CUPA ȘCOLILOR LA STREET DANCE 2013

Nu ne-a fost usor, dar nici greu! A fost si va rămâne, în schimb, o plăcere inegalabilă: DANSUL! În cei sase ani ce se împlinesc de la prima participare într-o competiție scolară natională, ReBorn Bistrița și-a acumulat experientă, amintiri si prieteni ce o obligă să continue ridicând stacheta calitătii actului sportiv si artistic.

Renăscuți din focul dansului, minunata familie ReBorn Bistrița este mândră tare să anunțe începerea pregătirilor pentru o nouă ediție a Cupei Școlilor la StreetDance! Anul 2014 vine cu cea de-a VI-a ediție a îndrăgitului concurs interșcolar național a cărui finală se va desfășura la Bistrița în data de 29 martie.

Finalele județene sunt programate astfel: Brașov – 9 martie, Baia-Mare – 15 martie, Alba-Iulia 22 martie,Botosani – 23 martie, urmând ca în deschiderea finalei naționale să se desfășoare și finala județeană Bistrița-Năsăud, tot în 29 martie.

Toate școlile și liceele ce doresc să participe la acest eveniment sunt bine-venite și așteptate să se înscrie.

 Pentru a lua parte la Cupa Școlilorla Street Dance, tinerii dansatori trebuie să-și alcătuiască o trupă cu un număr de minim 3și maxim 9persoane, care să reprezinte osingurășcoală.  Se permite ca o echipa sa aiba un numar de maxim 2 invitatii din afara scolii, iar o scoala poate fie reprezentata de mai multe echipe. Școlile participante la concurs atât la etapa județeană cât și la finala națională vor avea de pregătit în acest an doar o singură probă și anume: un SHOW PROPRIU de aproximativ 3 minute pentru echipele de liceu si 2 minute jumatate, pentru echipele din scoala gimnaziala. Urmatorul pas este sa completeze formularul de inscriere si sa-l trimita la adresa de email cupascolilor@yahoo.com.

 Școlile finaliste a fiecărei secțiuni, licee/gimnazii, vor fi desemnate în urma punctajului acordat de juriu pe baza unor criterii, iar castigatorii locurilor I, II, III din fiecare județ vor participa la Marea Finală Națională la Bistrița.tr

Campionii nationali ai CSSD in anul 2013, au fost liceenii din trupa ELECTRICKS, reprezentanti ai Colegiului Tehnic INFOEL, iar la scoli gimnaziale locul 1 a fost ocupat de trupa CBS – Can't be Stoped, reprezentanta a scolii gimnaziale din Tuzla, judetul Constanta.

De asemenea pentru realizarea proiectului CSSD vom avea nevoie de sprijin financiar, bartere sau colaborări cu diferite instituții, sponsori care să investească în domeniul dansului. Cei care doresc sa ne ajute sunt rugati sa ne contacteze la nr de tel: 0756.956.774.

Regulamentul detaliat al concursului sau alte informatii:

Facebook: https://www.facebook.com/events/213935188790252

YM:cupascolilor

Tel: 0756.956.774

Mail:cupascolilor@yahoo.com

DORA INCERT

Coordonator Proiect Cupa Școlilor la StreetDance

0756.956.774

 | 306 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *