Atletismul bistrițean a strâns 3 medalii la Balcaniada de cros

 

Domnica Popescu, Levente Boitor, Adrian Trifan și Lucian Cheșcheș sunt cei 4 reprezentanți ai Bistriței la Campionatele Balcanice de cros, care s-au încheiat ieri în Serbia. În frunte cu antrenorul Dragoș Mihali (foto), aceștia au făcut parte din lotul României, deplasat la această întrecere. Dacă la individual nu au avut rezultate remarcabile, cu echipa au reușit 3 medalii de argint și un loc 4, foarte aproape de podium. 
 
Domnica Popescu, sportivă antrenată de Maria Ciobănică, a terminat pe 2 cu echipa la tineret, la fel ca și Adrian Trifan -antrenat de Dragoș Mihali, în proba masculină. La juniori, Levente Boitor – antrenor Dragoș Mihali a prins și el un argint cu echipa. La seniori, Lucian Cheșcheș- antrenat de același Mihali, a fost la un punct de posdium cu echipa, clasându-se în final doar pe 4. 
 
"Sunt rezultate foarte bune pentru CSM Bistrița, care nu a mai avut atâția reprezentanți la balcaniadă de foarte mulți ani. Mă bucur că am ieșit bine din sezonul de iarnă, fără accidentări. Urmează o perioadă grea, cu competiții mari, importante, cum ar fi europenele de tineret, sau cele pe echipe. Sunt concursuri multe, pentru care trebuie să îndeplinim baremuri grele, dar sunt convins că le vom trece cu bine", a declarat Dragoș Mihali, pentru sportulbistritean.ro
 
Adrian Linca
 
 | 120 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *