Atletism: Geta Mănăstire, dublă vicecampioană națională de copii!

Stadionul Iolanda Balaș Șoter din București, a găzduit în perioada 24-25 iunie finala Campionatului Național de atletism pentru copii 1,2,3. La competiție, la care au participat 1276 de atleți și atlete din 127 de cluburi din țară, bistrițenii au fost reprezentați de 20 de sportivii și sportive de la LPS și CSM Bistrița, pregătiți de antrenorii Ioan Zanca, Dragoș Mihali, Alina Cucerzan, Nicolae Lupan, Maria Ciobănică Pântea.

Deși au avut o prezență destul de numeroasă la aceste naționale, bistrițenii au reușit să obțină doar patru medalii, toate obținute de copilele legitimate la LPS Bistrița, pregătite de  antrenorul Ioan Zanca. Performera delegației bistrițene a fost Geta Mănăstire care a obținut două medalii de argint, în probele de 80 metri și 200 metri.

De asemenea Kristine Muller a obținut medalia de bronz în proba de 200 metri și medalia de argint în proba de ștafetă 4×100 metri, alături de Isabella Forai, Denisa Măgherușan și Florina Frătean. Rezultate promițătoare au mai obținut Alex Hatfaludi și Iustinian Tătar, locurile patru și cinci în proba de 800 metri, Florina Frătean, locul șase în proba de 300 metri garduri, Isabella Forai, locul șase în proba de 300 metri, Felician Szekely, locul șase în proba de 1500 metri, Gabriel Moldovan, locul patru în proba de 500 metri, ștafeta 5×80 metri de la LPS, locul șase.

 Ioan Zanca, antrenor:”A fost o competiție extrem de dificilă în primul rând din cauza căldurii pe care s-a disputat. Sunt foarte mulțumit de rezultatele și medaliile obținute de către fetele mele, în acest concurs ele obținând recorduri personale. Unele dintre ele vor trece la junioare unde sper să obțină rezultate cel puțin la fel de bune ca și la copii”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 685 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *