Atletism: Bistrițeanul Bogdan Motogna, locul 3 la Cupa României!

Staținea Băile Felix a găzduit în perioada 7-9 noiembrie ediția 2013 a Cupei României la cros, competiție la care au participat și sportivii de la LPS și CSM Bistrița, pregătiți de antrenorii Edith Magyaroși, Alina Cucerzan, Dragoș Mihali. Pe lângă premiile acordate, competiția a constituit și un criteriu de selecție pentru lotul național care va reprezenta Românoa la Campionatul European de cros. Având o evoluție bună Bogdan Motogna, legitimat la LPS, pregătit de Edith Magyaroși a terminat cursa de 6000 metri pe locul 3 la juniori, tot pe locul 3 a terminat cursa de 3000 metri și echipa LPS pregătită de Alina Cucerzan.

Rezultate

Juniori 1

6000 metri – locul 3 Bogdan Motogna, LPS , antrenor Edith Magyaroși

Juniori 2

6000 metri – locul 6  Dorel Beldean, CSM, antrenor Dragoș Mihali

6000 metri, echipe – locul 4 LPS, antrenori Edith Magyaroși și Alina Cucerzan

Copii 1

3000 metri, echipe – locul 3 LPS (Iustinian Tătar, Sergiu Egyed, Emanuel Bohoțel, Marian ionescu), antrenor Alina Cucerzan

Copii 2

1500 metri – locul 7 Gabriel Moldovan,  CSM, antrenor Dragoș Mihali

–         Locul 8 Mihai Moldovan, CSM, antrenor Dragoș Mihali

Edith Magyaroși, antrenor:”A fost ultima competiție națională la care Bogdan a reprezentat LPS-ul, obiectivul nostru la acest concurs a fost acela ca Bogdan să fie selecționat pentru lotul României care va participa la Campionatul European de cros din luna decembrie, iar acest obiectiv a fost îndeplinit”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 364 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *