Atleții Trifan, Cheșcheș și Boitor, performeri la Internaționalele României

Bistrițenii Adrian Trifan, Lucian Cheșcheș și Boitor Levente au scos timpi excelenți la Campionatele Internaționale de atletism ale României. Competiția s-a desfășurat în weekend, la Constanța și a adunat la start cei mai buni seniori din țară, dar și participanți de valoare de peste hotare.

Adrian Trifan a concurat la 5000 de metri seniori și a ieșit al doilea, cu 14:19. Timpul reprezintă un record personal și îl califică la Campionatul European pe echipe, programat la Izmir, în 18-19 iunie. Lucian Cheșcheș a terminat pe 3 cursa de 3000 de metri, cu 8:32, un rezultat foarte bun în această probă. Boitor Levente a venit al 5-lea în aceeași probă, însă el este junior și rezultatul obținut, 8:36, este cel mai bun al lui în acest an. Boitor s-a calificat la Campionatul Balcanic de juniori, programat în iulie.

Cei 3 sportivi sunt legitimați la CSM Bistrița și antrenați de Dragoș Mihali. "Sunt performanțe foarte bune, pe care nu le-am mai atins de multă vreme. De pildă, participant la europenele de seniori, Bistrița nu a mai avut de ani buni", spune Mihali.

Adrian Linca

 | 109 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *