Arsenal Bistrița, locul III pe țară la Memorialul ”Gheorghe Ola”

Arsenal Bistrița a încheiat anul 2008 cu o medalie de bronz la Memorialul „Gheorghe Ola”, competiție desfășurată la Sibiu. Pe lângă Arsenal Bistrița, au mai participat echipele FC Inter Star Sibiu, AS Team București, CS Pandurii Târgu-Jiu, CSM Focșani, Viitorul Zalău, Gloria Buzău și Politehnica Timișoara.

Fotbaliștii bistrițeni născuți în 1999 și antrenați de Petrică Avădanei au câștigând două meciuri în grupă, cu Gloria Buzău (3-0) și cu CS Zalău (4-1) și au pierdut cu 4-2 în fața echipei Politehnica Timișoara. Au terminat grupa pe locul II și au jucat finala mică, impunându-se în fața Pandurilor Târgu-Jiu cu scorul de 4-2 și terminând competiția pe locul III.

La turneul de la Sibiu, Arsenal Bistrița a participat în următoarea formulă: Florin Man, Cristian Măgerușan, Bogdan Onul, Răzvan Fiscutean, Eduard Hotin, Bogdan Andreica, Cătălin Ciurdea, Alexandru Mânecan, Ovidiu Moldovan, Adelin Moldovan, Florin Băldean, Raul Moldovan

După o scurtă vacanță de iarnă, Arsenal Bistrița a reînceput pregătirile. În luna februarie, echipa antrenată de Avădanei va disputa primul turneu amical, la Sibiu.

Ne-am îndeplinit obiectivul, obținerea unei medalii. De asemenea, Florin Man a luat trofeul pentru cel mai bun portar al competiției. A fost un an 2008 foarte bun!

Petrică Avădanei

 | 244 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On