Argint european la taekwondo! Bistrițeanca Liana Musteață, performanță istorică pentru clubul Ilyo și pentru România!

Pentru al treilea an consecutiv, cea mai bună sportivă a clubului Ilyo obține rezultate impresionante la Campionatele Europene.

Liana Mustață a câștigat recent o medalie de argint la europenele de Taekwondo WT pentru Juniori, după ce în anul trecut cucerise aceeași medalie dar la cadete.

La Larnaca, în Cipru, sportiva de top a antrenorului Marius Muti a ajuns în finală după 4 victorii cu reprezentantele Ukrainei (scor 5-3), Marii Britanii (scor 5-3), Cehiei (scor 21-1) și Spaniei (scor 7-2).

O clipă de neatenție în finalul luptei cu reprezentanta Germaniei a făcut-o să rateze titlul european. În ultima secundă, Liana a întors privirea spre tabela de marcaj și exact atunci a primit o lovitură decisivă, cu care nemțoiaca și-a adjudecat medalia de aur.

Elevă în clasa a 9-a la Colegiul Liviu Rebreanu, sportiva excepțională a clubului Ilyo va intra, cu siguranță, și anul acesta în clasamentul primilor 10 performeri bistrițeni, după ce și anul trecut a fost în top 10.

  ”Felicitări sportivei pentru rezultatul excepțional obținut în primul an de juniorat. Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și sponsorilor care au făcut posibilă deplasarea la această competiție. Mulțumim Federației Române de Taekwondo WT pentru implicarea sa. Mulțumim doamnei profesor Ica Sigartău pentru profesionalismul de care a dat dovadă și pentru susținerea în obținerea acestui rezultat. Felicitări întregii echipe ILYO care a conlucrat la obținerea acestei performante”, declară antrenorul vicecampioanei europene, Marius Muti. 


 | 998 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *