Arde sportul bistrițean! Facem topul celor mai frumoase sportive bistrițene! Astăzi, alegerea lui Alex Rus!

Una mai frumoasă ca alta! Avem sportive una și una! Frumoase, deștepte și devreme acasă. Sportulbistritean.ro s-a gândit să actualizeze topul celor mai frumoase sportive bistrițene, top care în 2013 a avut un succes răsunător.

Între timp, multe dintre candidate nu mai practică sportul de performanță și vin multe alte ”dive” din urmă.

Ca să fie treaba bună, vom face un juriu format din 15 cunoscători ai domeniului, care vor întocmi fiecare un top 5 și vor acorda puncte în sistemul concursurilor de Formula 1: 25 de puncte pentru locul 1, 18 la locul 2, 15 pentru locul 3, 12 în dreptul locului 4 și 10 pentru locul 5. La final, vom aduna punctele și vom cunoaște ordinea primelor 10 frumuseți.

Astăzi, primul jurat este Alex Rus. Fotbalist cunoscut în județ, fin cunoscător al lumii mondene dar și sportive, Alex are tot dreptul să-și dea cu părerea.

A ales-o pe primul loc pe Andrada Maior Pașca, extrema stângă de la CSM Bistrița. ”E frumoasă, simpatică și de perspectivă. Am văzut-o și în câteva interviuri și mi-a plăcut cum a vorbit, nu doar cum arată”, zice fotbalistul și nu prea înțelegem la ce se gândește el când folosește termenul ”perspectivă”.

Dar să mergem pe mâna lui și să vedem topul complet.

1.     Andrada Maior Pașca – handbal

2.     Eliza Cadar – handbal

3.     Bernadette Szocs – tenis de masă

4.     Alina Lugigan – box

5.     Andreea Seni – box.


 | 1.209 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *