Arbitrul decedat în accidentul de la Beclean a fost înmormântat la Telciu

Dan Valer junior, arbitrul decedat acum 3 zile într-un cumplit accident ce a avut loc la intrarea în Beclean a fost condus astăzi pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Telciu, localitatea natală a părinților celui dispărut. Slujba a avut loc în biserica din sat, acolo unde a fost depus sicriul după ce a fost dus de la Spitalul Județean.

La ceremonia de înmormântare au participat sute de oameni. Localnicii spun că atâta lume nu a fost nici la înmormântarea Valeriei Peter Predescu, cea care și-a găsit odihna veșnică tot la Telciu. Aproape toată conducerea Asociației Județene de Fotbal, cu președintele Dan Jiga în frunte a fost alături de familia îndoliată. De altfel, tatăl celui decedat a fost ani buni vicepreședinte al asociației și un cunoscut arbitru din județ. Dan Valer senior a fost cel care l-a îndrumat pe fiul lui atât spre arbitraj, cât și spre o carieră în silvicultură.

Dan Valer junior avea 32 de ani și miercuri seara a plecat spre Beclean să-și aștepte soția care venea de la Cluj. În apropierea intersecției cu drumul spre Figa, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Autoturismul pe care îl conducea, un Golf 3, s-a ciocnit de un tir. Tânărul a mai trăit câteva ore după care, din cauza impactului puternic,  a suferit o ruptură de aortă ce i-a fost fatală.

sportulbistritean.ro

 | 254 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *