Arbitrul Ciobănică, acuzat că a făcut praf meciul Monor – Cetate!

Voința Cetate a condus cu 2-1 la Monor și a pierdut cu 3-2 după ce arbitrul Daniel Ciobănică a arătat 3 cartonașe roșii oaspeților.

În minutul 68, Alin Pop a fost faultat în careu de Suciu, acesta din urmă fiind eliminat. Alin Pop a executat lovitura de la 11 metri și portarul Gălățan a apărat. Însă arbitrul Ciobănică a repetat lovitura, invocând faptul că jucătorul eliminat nu ieșise de pe teren. Mai mult, centralul l-a eliminat pe portarul Răzvan Gălățan, probabil pentru injurii, deși acesta susține că doar l-a întrebat pe arbitru de ce repetă lovitura. Alin Pop a executat din nou și a marcat pentru 2-2. Pe final, același Alin Pop a marcat golul victoriei, după ce oaspeții jucau și fără Hondrari, eliminat și el la al doilea avertisment, la fel ca Hâlmu, de la gazde. În poarta celor din Cetate apăra un jucător de câmp.

Oficialii și jucătorii celor din Cetate pun înfrângerea pe seama arbitrajului prestat de Ciobănică, nu doar în aceste faze ci pe tot parcursul meciului. De asemenea, există suspiciuni și cu privire la delegarea lui Ciobănică la acest meci, din cauza faptului că soția lui, Maria Pântea Ciobănică își are originile în Monor.

sportulbistritean.ro

 | 313 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *