Ar vrea să calce pe urmele lui Reghe, Dorinel și Miriuță:„Am școala de fotbal germană în sânge”!

Teo Rus a fost de sărbători la Bistrița, cu familia. S-a întâlnit cu mulți prieteni, și-a regăsit foști coechipieri. A jucat alături de Zegrean, Săsărman, Moga, Titi Voica și ceilalți din anii 90. La fel ca aceștia, după ce s-a lăsat de jucat și el s-a apucat de antrenorat.

“ E o meserie foarte frumoasă, care m-a fascinat din prima. Am învățat foarte multe în Germania și am deprins acea rigoare nemțească, pe care o putem vedea și la Reghekampf, Miriuță sau Dorinel Munteanu, foști fotbaliști în Bundesliga”, spune Teo Rus, care deocamdată antrenează o echipă de Liga a 5 în Germania, TSV Grundbach.

“Am reușit să promovăm anul trecut și am avut evoluții foarte bune. Liga a 5-a în Germania este mult peste Liga a treia din România. E o mare diferență de valoare, dar și de condiții de pregătire”, crede fostul mijlocaș al Gloriei, care s-ar întoarce fără ezitare dacă ar avea vreo ofertă serioasă din România. Urmăresc fotbalul românesc foarte atent. Mă uit la toate meciurile televizate, chiar și la unele de Liga a doua. Miriuță a plecat de la echipa a doua a Cottbusului. Și eu o iau de jos. Acum sunt la început dar am încredere că pot ajunge mult mai sus”, a mai declarat Teo Rus, în exclusivitate pentru sportulbistritean.ro

Adrian Linca

 | 707 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *