Antrenorul Petre Avădanei a murit într-un grav accident de circulație!

Un accident grav de circulație a avut loc astăzi în județul Suceava. În accident au fost implicați antrenorul Petre Avădanei, fratele și fiul său.

Accidentul s-a petrecut vineri, 3 mai, în jurul orei 15.00, pe DN 2E, între localitățile Cornu Luncii și Sasca. În accident au fost implicați trei bărbați și o femeie, membri ai unei familii din Bistrița-Năsăud, care se îndreptau spre Probota-Dolhasca, pentru a petrece Paștele alături de rude, scrie Monitorul de Suceava, 

La volanul unui autoturism Rover se afla antrenorul Petre Avădanei, în vârstă de 53 de ani. Acesta ar fi vrut să depășească o autoutilitară și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers în condiții ce urmau să fie stabilite de polițiștii rutieri.  Cert este că autoturismul Rover a intrat în derapaj, a ieșit în afara drumului și s-a răsturnat.

Conducătorul auto a fost proiectat din mașină, prin lunetă, fiind aruncat pe carosabil. A decedat pe loc. De asemenea, în urma impactului și unul dintre pasageri, fratele șoferului, a fost proiectat într-un șanț, dar a supraviețuit, la fel ca fiul antrenorului, Claudiu, care a suferit și el leziuni grave. La fața locului au ajuns trei autospeciale de intervenție ale Detașamentului de pompieri Fălticeni și echipaje SMURD.

sportulbistritean.ro

 | 433 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *