Andrei Peteleu joacă în Dubai!

 

Fotbalistul Gloriei Bistrița, Andrei Peteleu, a fost convocat de Emil Săndoi la Naționala de Tineret U21 pentru meciul pe care tricolorii mici îl vor disputa împotriva Egiptului.

După o lună petrecută în Antalya în cantonament atât cu echipa națională de tineret cât și cu Gloria Bistrița, Andrei Petelu nu a stat prea mult timp în România pentru că vineri seara a plecat la București, acolo unde este convocat din nou la Naționala mică pentru meciul amical din 21 februarie.

„Vom merge în Dubai pentru un meci cu naționala de tineret a Egiptului. Prima dată mergem la Mogoșoaia unde vom avea un antrenament și de acolo în Dubai pentru meci. Nu vom sta însă foarte mult la arabi pentru că miercuri vom fi înapoi în țară”, a declarat Peteleu.

Andrei Peteleu este singurul jucător al Gloriei convocat de Emil Săndoi, celalalt jucător al echipei din Bistrița obișnuit cu convocările, Paul Anton, fiind sărit de această dată de Săndoi, deși a trecut cu bine peste perioada de convalescență din urma operației de apendicită și se antrenează normal cu echipa din ianuarie. 

sportulbistritean.ro

 | 265 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *