Andrei Ghiță, bronz la lupte greco-romane! Hercules Bistrița, la a doua medalie în 2014!

 Clubul Sportiv Hercules Bistrița culege roadele celor 4 ani de la înființare. Recent, gruparea lui Florea și Bancea și-a trecut în palmares o a doua medalie națională în 2014 și a treia în istoria recentă a luptelor bistrițene.

La Târgoviște s-a disputat  finala Campionatului Național pentru copii 1 (14-15 ani) și Andrei Ghiță a reușit să câștige o medalie de bronz  la categoria 100 kg. La ultimele două ediții ale finalelor naționale, Ghiță se clasase pe locul 5. Anul trecut, Călin Nechita obținea argintul la copii 3, categoria 42 kg, iar in urma cu aproape 3 săptămâni, tot la Târgoviște, Robert Florea cucerea bronzul la copii 2, categoria 38 kg. 

    ''Din cauza unor problerme medicale, Ghiță nu a făcut pregătire de la mijlocul lunii septembrie. S-ar fi putut bate la titlu fără probleme, dacă era pregătit sută la sută. Medaliile obținute de CS Hercules demonstrează că județul nostru are potențial în sportul luptelor. Cu siguranță va veni timpul când sportivii noștri vor urca pe prima treapta a podiumului. Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit în obtinerea acestor rezultate, Primăriei Bistrița, Consiliului Județean, părinților, partenerilor de antrenament. '', spune Vasile Bancea, antrenorul și fondatorul secției de lupte.

sportulbistritean.ro

 | 434 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *