Amicale: Heniu Prundu Bârgăului pierde cu juniorii Gloriei!

 

Pe terenul Mecanica, Heniu a jucat primul joc amical din acest an, în compania juniorilor A de la Gloria. Pe un teren acceptabil, dar care a dezavantajat jocul  ambelor echipe, a fost un joc frumos și echilibrat, în special în prima repriză, în care juniorii cu Jarda și Sîplăcan reveniți pentru acest joc de la echipa mare au învins cu 1-0 echipa din Bârgău, care nu s-a putut baza în această partidă pe Precup, Bugnar și Nalați aflați la muncă.

Golul juniorilor a fost marcat de Sîplăcan dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri, sub privirile admirative a portarului Avram. Repriza a doua a fost controlată de bârgăuani, jucătorilor de la selecționată lipsindu-le omogenitatea și lipsa jocurilor în această formulă , Budăcan, Rogna și Sebi Rus marcând pentru Heniu, pentru adversari reușind să înscrie Rogozan.

Heniu Prundu Bârgăului, antrenor Constantin Sava: Avram, Budăcan, Nap, Homei, Blaji, Cilean, Ruscău, Conon, Rogna, Alex Rus, Sebi Rus. Au mai jucat: Mateșan, Stehuță și Jarda.

Juniori A, antrenor Dorel Zegrean: Uilean, Echim, Bolbos, Jarda, Sîplăcan, Bolfă, Strugar, Antonescu, Guț, Brumă, Rebrișorean.

Selecționată: Pop, Roman, Patca, Bălătici, Sigartău, Vitorrio, Rogozan, Andresi, Domide, Ursa, Iuga, Ignatiuc, Șpan.

 Dorel Zegrean, antrenor juniori:”Am făcut o primă repriză reușită, în care am realizat ceea ce ne-am propus. Jocul din cea de-a doua repriză a suferit puțin, se vede că acești jucători nu au jucat împreună. Consider că jocul de astăzi a fost un test reușit”.

Constantin Sava, antrenor Heniu:”A fost primul  joc  de pregătire pe care l-am jucat anul acesta. Am avut o repriză foarte bună în care juniorii m-au surprins plăcut prin jocul și atitudinea lor, remarc în mod deosebit pe juniorul Bolbos, un fundaș central cu reale calități. Echipa mea a avut un angajament și  o atitudine foarte bună. Sunt mulțumit de cum ne-am mișcat în acest joc, sper ca să reușim să repetăm acest test și săptămâna viitoare”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 209 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *