Amical: Teatru în două acte! Gloria ”“ Unirea Târlungeni 4-3 ( 2-0 )

Spectacol total azi pe stadionul Jean Pădureanu între echipele de liga a 2-a Gloria Bistrița și Unirea Tarlungeni, locul 7 în seria I, cu două reprize total diferite care au avut de toate: goluri, goluri anulate, două penaltyuri acordate ( ambele oaspeților-din care unul ratat),răsturnări de scor, accidentări.

Dacă în prima parte Gloria a marcat de două ori (Polgar și O. Bucur), a avut multe ocazii ( și un gol anulat pentru ofsaid al aceluiași O. Bucur), o posesie bună și o apărare exactă, depășită doar la faza penalty-ului ratat, repriza a doua a avut o desfășurare cu totul alta.

Oaspeții au intrat în joc după un penalty destul de ușor acordat, și au mai marcat de două ori, o dată pe un contraatac rapid și o dată în urma unui corner. Insistență lui Å¢ârcă la o faza care nu anunță mare lucru și golul lui Curtuius a făcut că scorul să fie 3-3. Dupa inca un gol anulat al Gloriei ( Colța), când toată lumea părea mulțumită de rezultat, acelaș Colța a driblat portarul și a stabilit scorul final, 4-3, scor care duce bilanțul amicalelor la șase victorii și un egal.

Echipa Gloriei astăzi: Oghinciuc, Budăcan, Hlinca, Chibulcutean, Polgar ( Matiș), Mărginean, Tegle, Chițu, Brumă, O. Bucur – prima repriză

Oghinciuc, Å¢ârcă, Matei, Fizesan (Bolbos), Jarda ( Răzvan R.), Matiș ( C. Bucur), Nalati, Feher, Câmpean, Colța, Curtuius, în cea de-a doua repriză.

Jocul a fost arbitrat de Paul Tămaș, ajutat de Vlad Vultur și Andrei Bala Următorul meci de pregătire al Gloriei va fi vineri, de la ora 11.00, cu echipa de liga a 2-a din Bacău.

sportulbistritean.ro


 | 201 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *