Amical Gloria-Livezile 0-0: S-au temut unii de alții!

 

Gloria și Voința Livezile s-au întâlnit astăzi într-un meci amical pe terenul principal al clubului din Parcul Municipal. Partida s-a încheiat cu un scor alb și a fost una urâtă, fără reușite notabile de nicio parte.
 
În prima repriză Gloria a aliniat o garnitură formată din jucători tineri sau nou veniți la Bistrița în timp ce Voința a jucat în formula de bază. Jocul a fost echilibrat, cu puține ocazii la ambele porți. Cea mai mare poate fi trecută, totuși, în dreptul divizionarilor C, care au lovit o dată bara. Atât Voința cât și Gloria au jucat cu teamă una de alta, prima timorată de numele adversarului, cea de-a doua cu frica de a nu se face de râs.
 
În partea secundă, Gloria a folosit "veteranii" în timp ce Voința nu a avut la dispoziție decât câteva schimbări. Evident, repriza a fost dominată de foștii divizionari A, însă nici aceștia nu l-au putut învige pe portarul Voivod și nici pe rezerva Andraș. 
 
Cu Jean Pădureanu în tribuna oficială și fără Nicolae Manea pe bancă, Gloria nu a semănat prea mult cu cea din campionatul trecut. Însă nici echipa din Livezile nu a ieșit în evidență, astfel încât partida a fost interesantă doar pentru tehnicieni.
 
Gloria în prima repriză: Igor (croat), Levente, Lazăr, Cuciula, Dobrea, Rogozan, Feher, Păcurar, Curtuiuș, Danciu, Rafael (brazilian)
Gloria în repriza secundă: Albuț, Tudose, Frăsinescu, Velcovici, Keita, Anton, Mărginean, Cafasso, Predescu, Silvășan (reîntors de la Mediaș)
Au mai intrat: Irimia, V. Florea
 
Voința: Voivod, Budăcan, Precup, Diudea, Bugnar, Buta, Marc, Conon, Gotea, S. Rus, R. Stan. Au mai intrat: Andraș, Blaji, Burduhos, Chiorean
 
A arbitrat o brigadă bistrițeană condusă de Călin Sângeorzan.
 
Adrian Linca
 | 291 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *