Amenzi de 32 de milioane și peste 30 de etape de suspendare la Uriu

Comisia de disciplină din cadrul Asociației Județene de fotbal, întrunită în această seară, a aplicat sancțiuni și amenzi cu sacul în urma etapei de duminică.

 
Cei mai pedepsiți au fost cei 3 jucători de la Uriu, care l-au bruscat și scuipat pe arbitrul Mihai Marica într-un meci cu rapid Budac, câștigat de oaspeți cu 5-0. Bogdan Brumă, cel care a fost eliminat primul iar apoi l-a strâns de gât pe arbitru a primit 12 etape de suspendare și 6 milioane amendă. Gheorghe Hodiș, jucătorul care în aceeași fază l-a scuipat pe central a primit tot 12 etape și 6 milioane amendă. George oroșan, care la finalul partidei l-a pălmuit pe Marica va sta pe tușă un an și va plăti 10 milioane amendă. De asemenea, terenul din Uriu va fi suspendat o etapă iar asociația sportivă amendată cu 10 milioane vechi.
 
În celelalate partide în care s-au arătat cartonașe roșii, jucătorii implicați au primit între 1 și 4 etape de suspendare. Inclusiv Răzvan Gălățan, portarul celor din Lechința, care va sta o etapă, după ce a primit două avertismente și a fost eliminat pentru proteste și injurii.
 
În Liga a 5-a, cea mai mare sancțiune a fost aplicată jucătorului Nicolae Moldovan de la Viișoara, care l-a lovit cu piciorul în fund pe arbitrul Mihai Drăgan. Moldovan a fost suspendat un an și amendat cu 10 milioane de lei. 
 
Adrian Linca
 | 184 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *