Altă echipă, alt joc, alt rezultat!

– Sabău a jucat la Craiova cu o jumătate de echipă schimbată față de meciul cu Rapid și a scos un punct important

Cu Sănmărtean, Zaharia, Frăsinescu, Păun și Băjenaru folosiți din primul minut, Gloria a avut o primă repriză destul bună în meciul de la Craiova. Chiar dacă a suferit din nou în faza defensivă, jocul bistrițenilor a avut consistență mai mare decât în cel de acasă cu Rapid. Mingile au început să treacă mai mult pe la mijlocul terenului, fazele au devenit mai elaborate. Din păcate însă, folosirea unui singur vârf a creat situații de poartă destul de rare. Una dintre acestea a fost ratată de Băjenaru, lansat excelent de Sănmărtean. Gazdele puteau deschide scorul prin Costea, scăpat din marcaj de Azevedo, la o lovitură liberă aruncată în careu. După pauză, jocul Gloriei a fost menit să păstreze rezultatul și atacul a fost sacrificat, deși Sabău a încercat să pluseze cu Silvășan și Coroian. Tătărușanu s-a remarcat la o minge expediată cu capul de Stoica, plonjând spectaculos lângă bară. Un punct important obținut de formația bistrițeană, care arată că are potențial pentru meciuri mai bune.

Sabău: „Gloria arată altfel, cu jucători de calitate”

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat după meci că echipa sa a întâlnit un adversar foarte valoros. Sabău i-a lăudat la final pe Zaharia, Sănmărtean și Băjenaru, spunând că Gloria are o altă față cu „jucători de calitate” în teren.

„Un meci cu o echipă bună, cu jucători de valoare, cu relații bune de joc, care au valoare individuală. Îmi place echipa Craiovei, îmi plac jucătorii, pentru că fotbalul e frumos dacă e jucat de jucători adevărați. Și Gloria Bistrița parcă are o altă față, cu jucători de valoare. Mă refer la Sănmărtean, Zaharia și Băjenaru. Prima repriză, cu o mai mare concentrare puteam să înscriem pentru că am avut câteva ocazii de contraatac foarte bune. În repriza a doua, Craiova și-a creat mai multe ocazii, dar Tătărușanu a fost într-o formă foarte bună. Ne-au dominat clar în repriza secundă. Nu speram că o să scoatem un punct, dar am fost foarte concentrați până la sfârșit”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

 | 165 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On