Alt consiliu, aceleași labe!

I-au promis un apartament dar acum se trag pe fund. Ba au vrut să-i dea o infecție confort 4, ba s-au răzgândit și zic că-i vor da un miliard. În realitate, cât de curând îi vor arăta degetul mijlociu în sus!

Consiliul Local s-a reunit joi și a făcut rahatul praștie! Încercând să-și impună de la început punctul de vedere în cadrul USL, liberalii le-au dat peste nas pesediștilor și au găsit o altă variantă la proiectul de premiere a sportivilor de la Olimpiadă. Pe scurt, i-au mărit lui Răzvan Martin premiul în bani și n-au fost de acord să-i dea un apartament, așa cum vroia primarul.

Evident, dacă era vorba de vreun șmen cu para-ndărăt, aliații din USL nu s-ar fi hârâit niciodată. Dar pe asta, pe-o temă inofensivă la buzunarul lor, și-au exersat un pic orgoliile. Ce-a ieșit? Nimic! Răzvan Martin rămâne și fără apartament și, posibil, și fără bani, fiindcă nu există atâta fond de premiere, cică.

Porcăria atinge și handbalul. Care va primi doar 1 miliard la două echipe, deși i s-au promis două. Adică au primit nimic ca să facă nimic. Fiindcă banii ăștia nu le ajung ălora nici să participe în competiție, d-apoi să mai aibă și ceva pretenții. Cu 500 de milioane pe echipă te afli doar în treabă și cred că n-are rost să te-ncurci înscriindu-te în campionate. Dar asta-i altă poveste, complicată și ea.

Pe scurt, ideea e următoarea. Dacă v-ați făcut iluzii că alegerile locale au schimbat ceva din mizeria de până acum, sunteți foarte fraieri. Nimic, același consiliu, doar cu alte lăbuțe de consilieri. Niște lăbuțe care, încet-încet, vor da de ciolan și vor deveni labe în toată regula.

Adrian Linca

 

 | 810 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *