Alexandru Hatfaludi:„Trebuie să renaștem spiritul Gloriei”

Când vine vorba despre reîntoarcerea spectatorilor pe stadion, Alexandru Hatfaludi crede că bistrițenii așteaptă mai mult o echipă tânără și jocuri spectaculoase decât mici, tricouri și fulare.

Noul președinte al Gloriei a fost luni la “Corner”, pentru prima dată la o emisiune tv de la instalarea lui ca primul om în clubul bistrițean. A răspuns clar, fără perdele, la toate întrebările venite din studio, dar și de la telefoane. A vorbit  despre renașterea spiritului sportiv al Gloriei și a zis că doar așa se pot atrage mai mulți spectator la stadion.

“Putem noi vinde și mici și tricouri, trebuie să renaștem spiritul sportiv, cu o echipă formată din tineri, care să nu se mai gândească atât de mult la bani. Doar așa, cu jocuri spectaculoase va veni lumea la stadion. Aducând jucători pe termen scurt n-am făcut altceva decât să supraviețuim de la tur la retur. Acum am reușit să facem contracte mai lungi, pe trei ani, și sperăm că vom forma o echipă competitivă”, a spus Hatfaludi.

Șeful Gloriei a mărturisit că Jean Pădureanu îl sună în fiecare zi și îi aduce la cunoștință tot ce se întâmplă în Turcia. „Dumnealui e acolo, mă sună tot timpul și mă informează cu una, cu alta. Muncește mult și asta îl ține în formă”, a mai spus fostul administrator al bazei sportive, care nu se arată deranjat de unele comentarii pe tema alegerii lui în funcția cheie a Gloriei. „N- am nimic cu cei care zic ca-s ierbar, cantinar. Într-un asemnea post nu ajungi că vrei tu, dacă nu ești ajutat. Din iunie s-au purtat discuții pe tema asta cu oamenii de afaceri, cu comitetul director și în cele din urmă am decis să îmi asum aceste sarcini”

Articolul complet, doar în ediția tipărită a Sportului bistrițean

Adrian Linca

 | 826 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *