Alegeri la FRF: Marcel Pușcaș a fost la Bistrița și s-a întâlnit cu președintele Gloriei!

Candidatul la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal a făcut o vizită de campanie în orașul nostru. După ce s-a întâlnit dimineață cu Dan Jiga, președintele Asociației Județene de Fotbal, Marcel Pușcaș a trecut pe la stadionul Jean Pădureanu, pentru o întâlnire cu președintele Gloriei, Alexandru Hatfaludi. În vizita sa la Bistrița, acesta nu a reușit să-i întâlnească pe reprezentantul LPS-ului și nici pe Gicu Ruscău, cel care va vota la alegeri din postura de președinte al echipei de fotbal feminin Heniu Pr. Bârgăului.

Sub titulatura “Transparență și credibilitate”, Marcel Pușcaș are o viziune asupra reformei din fotbalul românesc, într-un program de 22 de pagini bine conturat, principalele obiective ale acestuia fiind: recâștigarea încrederii opiniei publice,a autorității statului în structurile de conducere ale fotbalului românesc, în oamenii de fotbal, limitarea mandatelor îndeplinite de un președinte al FRF, autofinanțarea echipei naționale, readucerea arbitrului în rolul său principal, accentuarea luptei împotriva “mafiei pariurilor”,modernizarea metodicii de pregătire a viitorilor antrenori, stimularea școlilor de copii și juniori pentru impunerea tinerelor talente în prim-planul activității fotbalistice, introducerea în codul fiscal a posibilității deducerii de taxe și impozite în cuantum de 3-5% din venitul companiilor private.

 Alegerile pentru funcția de președinte al FRF vor avea loc în 5 martie la București, 8 candidați disputandu-și această funcție.

sportulbistritean.ro

 | 302 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *