Cum alegem casa de pariuri online care ni se potrivește cel mai bine

Chiar dacă licențierea trebuie să reprezinte primul criteriu de alegere al unei case de pariuri online, dintre cele aproape 20 de agenții licențiate în acest moment la ONJN, numai câteva se ridică la nivelul așteptărilor. În sine, a spune că alegi casa de pariuri online care ți se potrivește cel mai bine nu este tocmai corect, cel puțin din prima profitabilității la care poți spera pe termen lung, ci mai de grabă ai spune casele de pariuri online la care să joci. Pluralul ne ajută în acest caz pentru că ne pune în aceeași situație cu pariorii profesioniști.

Fondatorul comunității pariorilor din România, care are peste 15 ani de experiență în domeniu, spunea că nu putem face profit la pariuri sportive pe termen lung dacă nu avem conturi deschise la mai multe agenții de pariuri online de top. Așa că, dacă vorbim de conceptul de cea mai buna casă de pariuri online, facem oarecum o greșeală, pentru că nu există o agenție despre care se poate spune că este numărul 1. În schimb, există câțiva operatori de top la care putem juca în condiții bune.

Ideea de a fi înregistrat la mai multe agenții are la bază mizarea pe cele mai mari cote din piața de pariuri sportive online cu ocazia fiecărui pariu, precum și accesarea unor funcții, facilități și oferte care sunt în avantajul jucătorului.

În continuare îți vom prezenta care sunt casele de pariuri online la care joacă specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România. Înainte de toate, asigură-te că răsfoiești recenziile acestora pe site-ul comunității pentru a descoperi toate punctele forte ale acestora și pentru a putea profita de cele mai valoroase cote din piața de pariuri sportive online

Iată casele de pariuri online de top licențiate definitiv la ONJN la care poți paria 100% legal și lipsit de riscuri în anul 2018:

Agenția Unibet a primit numeroase distincții și premii internaționale în industrie în ultimul deceniu, lucru care atestă calitatea serviciilor oferite. Unibet ne propune o diversitate de sporturi, competiții, evenimente și opțiuni de pariuri, dar și o funcție inedită de pariuri live, numită Action Betting, bazată pe piețe ultra-rapide ce sunt remunerate instantaneu. În plus, utilizatorii Unibet au acces la patru platforme de jocuri de noroc licențiate: pariuri sportive, casino, poker și bingo.

Operatorul Netbet este axat pe piața românească, acolo unde organizează numeroase evenimente și promoții în jurul echipei pe care o sponsorizează: FCSB. La Netbet se găsesc meciuri în oferta de pariuri live la orice oră din zi sau din noapte, care sunt acompaniate de transmisiuni video, de numeroase opțiuni de pariuri, dar și de funcția complementară de Cash Out, care permite închiderea pariurilor înainte de termen, fie pe suma întreagă jucată, fie pe partea de miză dorită.

Casa de pariuri Sportingbet este una dintre primele lansate în mediul online, acum aproximativ 20 de ani. În prezent, operatorul se poate lăuda cu cote net îmbunătățite față de anii trecuți și cu o platformă extrem de modernă, ce poate fi accesată fie direct de pe site, fie prin intermediul aplicațiilor dedicate pentru iOS și Android. Totodată, utilizatorii Sportingbet pot revendica zilnic o ofertă specială și au posibilitatea de a-și recupera săptămânal o parte din pierderi prin intermediul programului de loializare.

Operatorul Betfair este cunoscut la nivel mondial în primul rând pentru platforma de Betting Exchange, care le permite tuturor utilizatorilor să tranzacționeze pariuri, adică să vândă sau să cumpere cote de la alți pariori. Totuși, nu este de neglijat nici secțiunea Sportsbook, care le propune zilnic pariorilor o serie de pariuri speciale cu cote mărite, dar și o serie de facilități interesante, cum ar fi generatorul de bilete  cu ponturi populare din fotbal, funcția de cash out parțial, asigurarea biletelor și așa mai departe.

Agenția de pariuri Betanoimpresionează prin intermediul unor oferte semi-permanente, cum ar fi „Marjă 0%”, prin intermediul căreia jucătorii au acces zilnic la câteva meciuri cu cote la care operatorul își oprește 0% comision. Totodată, prin intermediul aplicației Betano se pot plasa pariuri prin comandă vocală, iar de pe aplicație se pot accesa cele 24.000 de transmisiuni live video anual.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

Publicitate

 | 1.565 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *