Albuț, prezent la ziua Regelui! L-a rugat pe Hagi să facă o poză pentru Sportul bistrițean!

Călin Albuț a semnat în această iarnă cu Viitorul Constanța, Gică Hagi dorind foarte mult să aibă între buturi un portar cu experiența lui.

Aflat în cantonament în Antalya cu noua lui echipă, portarul bistrițean a participat în această seară la mica petrecere pe care Regele a dat-o de ziua lui. Ba mai mult, la ideea noastră, bistrițeanul l-a rugat pe Hagi să facă o poză anume pentru Sportul bistrițean. ”Cum să nu, cu mare plăcere”, a spus fostul mare fotbalist și s-a fotografiat alături de Albuț, cu paharele de șampanie în mâini.

”Ați avut o idee bună. Îi salut pe toți bistrițenii cu această ocazii și le doresc un an bun, în care să facă tot ce le stă în putință pentru a ține Gloria în viață”, ne-a transmis Albuț.

În altă ordine de idei, fostul portar al Gloriei spune că îi merge foarte bine la Viitorul, cel puțin deocamdată deocamdată. ”Toate sunt așa cum ar trebui să fie la o echipă de Divizia A. Foarte mult profesionalism. Vorbim despre fotbal de dimineața până seara. Fotbal, fotbal și iar fotbal, asta e atmosfera creată de Gică Hagi”, ne-a mai spus Albuț.

 | 346 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *