Al doilea bistrițean la Getafe? A fost recomandat de Craioveanu!

După Paul Anton, care s-a impus ca titular la Getafe, un alt bistrițrițean ar putea ajunge la echipa din liga a doua spaniolă.

Gheorghe Craioveanu, fostă glorie a acestei echipe și, în prezent, consilier al președintelui,  l-a recomandat pentru postul de fundaș stânga pe Cristi Ganea.

Acesta joacă bine la Viitorul Ovidiu, după ce a mai evoluat în România la Săgeata Năvodari, Craiova și FC Brașov. Afost copilul de suflet al lui Aurelian Băbuțan, liderul generației 1992 de la Inter Viișoara. La 14 ani, Ganea și-a urmat părinții în Spania, unde a jucat la echipa a doua a Realului din Mallorca.

”Eu am vorbit cu directorul de la Getafe despre Cristi Ganea pentru că am fi avut nevoie de un fundaș stânga, dar nici noi nu stăm prea bine cu lichiditățile. Căutăm jucători împrumutați cu opțiune de cumpărare. Iar mister a ales un jucător pe care l-a avut la două echipe și îl cunoaște mai bine. Aici, în Spania, antrenorul decide. Ganea mi se pare un jucător foarte bun, l-am avut eu la Craiova. A jucat și în Spania, știe și spaniolă. Mie îmi place mult de Ganea pentru că e stângaci, știe cu varza. Mie să nu îmi dai Mahamadou Diarra sau de ăștia care parcă ar purta cărămizi în loc de ghete de fotbal”, a declarat Craioveanu într-un interviu pentru prosport.ro

În fotografie, Cristi Ganea pe când juca la copiii de la Inter Viișoara!

 | 780 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *