AJF a decis: Liga a 4-a începe săptămâna viitoare!

Toată crema fotbalului județean s-a adunat marți după masă în sala de ședință a CSM Bistrița pentru a participa la Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal. Au fost prezenți reprezentanții echipelor care vor juca în liga a patra și a cincea și a cluburilor cu activitate destinată copiilor și juniorilor.

Dan Jiga, președintele AJF a prezentat modul de organizare a campionatului ligii a patra care va cuprinde 16 echipe, în timp ce campionatul ligii a cincea se va disputa în două serii cu un număr total de 21 echipe, seria a I-a cu 12 echipe și seria a II-a cu 9 echipe.

În liga a patra vor juca: ACS Dumitra, ACS Viitorul Lechința, AC Victoria Uriu, CS Silvicultorul Maieru, ACS Heniu Prundu Bârgăului, ACS Eciro Forest Telciu, ACS Hebe Sângeorz Băi, ACS U Șirioara, ACF Voința Cetate, AS Atletico Monor, CS Progresul Năsăud care au jucat și în ediția trecută de campionat, AS Heniu Leșu, AS Venus Negrilești, AS Real Arcalia echipe promovate din liga a cincea, Gloria 2 Bistrița echipă înscrisă în liga a patra în locul nou promovatei AS Unirea Bozieș care s-a înscris din nou în liga a cincea și AS Luceafărul Șieu care a fost primită în liga a patra datorită retragerii echipei echipei ACS Inter Monariu.

Prima etapă a noii ediții de campionatîn liga a patra se va disputa pe 17 și 18 august, iar liga a cincea va debuta pe 1 septembrie. În seria a I-a din liga a cincea vor evolua: Voința Matei, AS Archiud, AFC Budac, AS Real Buduș, AS Unirea Bozieș, ACS Voința Mărișelu, ACS Inter Monariu, AS Olimpia Șieuț, CS Progresul Jelna, AS FC Real Teaca, AS Unirea Urmeniș, AS Progresul Tăure, iar în seria a II-a vor juca: AS Voința Livezile, AS Vulturul Braniștea, CS Someșul Rebrișoara, AS Unirea Ciceu Giurgești, AS Someșul Reteag, AS Spicul Sava, AS Viitorul Șieu Măghieruș, AS Șoimii Căianu Mic, ACS FC Bistrița. Față de sezonul trecut s-au înscris în liga a cincea AS Spicul Sava, AS Viitorul Șieu Măghieruș, AS Șoimii Căianu Mic și ACS FC Bistrița.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 205 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *